Menu

Money manegement tips

De afgelopen weken hebben we je regelmatig wat tips gegeven voor het spelen van blackjack. We hebben ons daarbij Money management tips de hele tijd vooral gericht op het spel zelf; wanneer je het beste kunt dubbelen, wat je moet doen als je de optie krijgt om insurance te nemen, enzovoorts. Vandaag behandelen we niet het spel zelf, maar hoe je het beste met je geld om kunt gaan, zodat je je winsten maximaliseert, terwijl je je verliezen binnen de perken probeert te houden. Natuurlijk zijn deze tips lang niet alleen van toepassing bij blackjack, maar kun je ze ter harte nemen voor haast alle kansspelen.

Negatieve limiet

Bij alle kansspelen – of het nu krasloten zijn, roulette, poker of blackjack – is het slim om voor dat je begint met spelen met jezelf een limiet af te spreken. Het belangrijkste is dat je met jezelf een negatieve limiet afspreekt, maar je kunt die natuurlijk aanvullen met een positieve limiet. Met een negatieve limiet bedoelen we het maximale bedrag dat je kunt verliezen. Dus voor dat je begint spreek je met jezelf af dat je stopt als je bijvoorbeeld 100 euro verloren hebt. Op die manier hou je je bankroll nog intact als je een verliezende streak hebt.

Voordat je besluit wat je negatieve limiet is, is het natuurlijk wel slim eerst even naar je bankroll te kijken en deze het liefst niet helemaal in te zetten. Anders heb je niks meer over om je eventuele verlies weer goed te maken. Als je je negatieve limiet hebt bereikt, stop dan ook met spelen. Het is blijkbaar je dag niet en wie weet speel je morgen de sterren van de hemel.

Positieve limiet

Het is hoe dan ook een goed idee om een negatieve limiet voor jezelf vast te stellen. Daarbij kan het ook slim zijn om een positieve limiet met jezelf af te spreken. Door een positieve limiet met jezelf af te spreken, zorg je ervoor dat de winst die je hebt gemaakt niet verloren gaat. Stel dat je een positieve limiet met jezelf hebt afgesproken van 100 euro, dan stop je met spelen als je 100 euro winst staat.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om door te gaan met spelen als je die 100 euro winst hebt bereikt, maar het slim om even van tafel te gaan en je winst terug in je account te storten. Je kunt dan weer gewoon aan tafel plaats nemen met een nieuwe stack en wellicht een nieuwe positieve en negatieve limiet. Probeer et eens uit bij één van deze online casino’s.