Session tracker blackjack tool tip

Vorige week hebben we voor het eerst aandacht besteed aan blackjack tools die het leven van de online blackjack Session tracker blackjack tool tipspeler een stuk makkelijker en bij goed gebruik ook winstgevender kunnen maken. Toen hebben we gekeken naar het nut van de veelgebruikte blackjack calculators. Deze week zullen we eens een kijkje nemen naar een andere veelgebruikte tool voor online blackjack, de session tracker. En ook deze tool wordt net als de blackjack calculators niet voor niks zo veel gebruikt door online blackjack spelers. Zeker voor spelers die wat vaker blackjack spelen en proberen beter te worden in het spel, is een session tracker de moeite waard.

Oorsprong in online poker

Net als de blackjack calculators komen ook de blackjack session trackers eigenlijk van het online poker. Online poker is al jaren mateloos populair en is daarom bij veel dingen als het om online tools gaat een voorloper. Het grappige is dat een aantal online poker rooms inmiddels hard werkt aan het uitbannen van poker tools, maar dat dit niet al te veel succes heeft. Veel spelers gaan gewoon naar een andere poker room omdat de tools inmiddels gewoon bij het spel horen en dat is eigenlijk ook al het geval bij online blackjack. Ook daar zijn tools eigenlijk niet meer weg te denken.

Niet voor de casual speler

Een blackjack calculator kan voor iedereen handig zijn als ze blackjack spelen, voor de casual en beginnende spelers zelf nog mee dan voor de ervaren speler die door de vele potjes die hij of zij heeft gespeeld vaak instinctief weet welke actie de beste is op welk moment. Bij de session tracker is dit eigenlijk precies andersom. De beginnende en casual speler heeft eigenlijk niet zoveel aan een session tracker, terwijl vooral ervaren speler en spelers die het blackjack serieus nemen en  er steeds beter in willen worden veel baat kunnen hebben bij een session tracker.

Wat heb je aan een session tracker

Iedereen die een beetje kennis heeft van de Engelse taal heeft inmiddels natuurlijk al lang uitgevogeld wat een session tracker doet. Deze houdt simpelweg al je gespeelde blackjack sessies bij. Daarbij wordt van allerlei informatie bijgehouden: hoeveel tijd je gespeeld hebt, hoeveel je gewonnen hebt, hoeveel je verloren hebt, enzovoorts. Voor spelers die steeds beter willen worden is dit natuurlijk belangrijke informatie. Ze kunnen precies hun progressie volgen en zien wanneer het juist goed of verkeerd ging en daar dan verder op inspelen. Net als bij de blackjack calculator zijn er ook veel verschillende session trackers te vinden. Zoek degene die je het fijnste vindt en probeer het eens uit. Je zal merken dat je er echt wat aan hebt.