Menu

Doel van het Spel Blackjack

Het doel van het sp Blackjack is om als blackjackspeler simpel gezegd meer punten te krijgen dan de bank zonder dat je daarbij de 21 punten overschrijdt.

Wanneer de blackjackspeler meer punten behaalt dan 21 dan heeft hij zich dood gekocht. Dit geldt ook voor de bank wanneer deze meer punten behaald dan 21. Een speler die zich dood koopt heeft verloren. Zijn inzet en kaarten worden direct door de bank weggenomen.

Tactisch blackjack spelen

Er zit daarom een tactisch en statistisch element in het casino spel Blackjack. Soms is het verstandiger om te passen en je totaal aantal laag te houden en risico te minimaliseren. Dit is verstandig wanneer de bank bijvoorbeeld een lage eerste kaart heeft (5 bijvoorbeeld), waardoor de kans hoger is dat hij zich dood koopt. Toch kunnen statistieken je geen winst garanderen, maar het kan wel een klein beetje het verschil maken. Aan de andere kant ben je soms verplicht om een gokje te wagen. Wanneer jij 12 punten hebt en de dealer al een 10, is het waarschijnlijker dat de dealer een hoge score gaat halen. Maar het is natuurlijk ook altijd verstandig om een tactiek te hanteren waarbij jij je het beste voelt. Oefening baart kunst.

Eenentwintig is Blackjack

blackjack-cards

De hoogste hand voor zowel de blackjackspeler en de bank is de hand Blackjack, de hand waaraan het spel zijn naam heeft te danken. Een blackjack is een hand bestaande uit twee kaarten die 21 waard zijn. Een Aas met een plaatje of een Aas met een tien in willekeurige volgorde.

Speel Blackjack Gratis

Blackjack Strategie

Er zijn verschillende soorten blackjack strategie├źn die helpen om te winnen. Wij leggen alle strategie├źn uit zodat je kan zien welke blackjack strategie het beste bij jouw past. Je kunt alles gratis testen door gratis blackjack te spelen om vervolgens voor het echte geld te gaan.